Selecteer een pagina

Hooggekwalificeerd Staalwerk

Hubert facilities

Hubert Staalbouw

Complexe constructies, (sub) assemblages en complete producten

Hubert Staalbouw is onderdeel van Hubert Stavoren BV en levert al jaren zowel componenten als geassembleerde onderdelen aan de offshore & scheepsbouw, maar ook aan een verscheidenheid aan toepassingen binnen andere industrieën. Tot ons portfolio behoren kranen, platforms & bordessen, watertorens, filterhuizen, windmolenmasten, scheepsrompen en nog veel meer hoog-waardige staal & RVS constructies.

Onze diensten

Hubert Staalbouw werkt volgens de door de klant aangeleverde tekeningen. We beschiken over gekwalificeerde en gecertificeerde lassers voor zowel staal als roestvast staal en aluminium. Wij streven er naar u te ontzorgen en met onze kennis en expertise u tot dienst te zijn bij uw projecten. Onze werkwijze is helder; kwaliteit staat voorop. Hubert kan zowel onderdelen in enkel stuks, series als ook samengestelde producten, engineering en montage op locatie verzorgen.

Koolstofstaal & een verscheidenheid aan legeringen

Wij verwerken laag gelegeerd en hooggelegeerd koolstofstaal, fijnkorrelig staal, roestvast staal (verschillende legeringen), aluminium, cupronickel 90/10 en 70/30, alu brons, monel, inconel, weldox, duplex & super duplex en Outokumpu 1.4835 (253MA). In onze productiehallen kunnen wij werkstukken tot 40 (m)ton hijsen.

Lassen conform internationale standaarden!

Wij werken samen met internationaal erkende Notified Bodies. De producten die wij vervaardigen moeten altijd voldoen aan internationaal erkende kwaliteitsnormen.

  • Lassers zijn gekwalificeerd  volgens EN 9606-1/ASME IX/AWS D1.1
  • We beschikken over las procedure kwalificaties volgens EN 15614/ASME IX/AWS D1.1
  • Daarnaast hebben we laskwalificaties voor een verscheidenheid aan metalen

We werken samen met bijvoorbeeld Notifid Bodies zoals TUV, Lloyds, Det Norske Veritas, Bureau Veritas, ABS, etc.

Hubert high spec steel assemblies
Hubert quay Stavoren loading-unloading

Ideale Productielocatie

Kade voor zeeschepen en een spoorverbinding

De toegankelijkheid van onze fabriek in Stavoren (Nederland) is een belangrijk voordeel. De productielocatie ligt aan de Haven van Stavoren wat het ideaal maakt om het over water te vervoeren. Transport via de naastgelegen spoorlijn is ook een optie. Deze ideale locatie maakt het voor Hubert mogelijk om apparatuur tot 250 ton te maken en zonder problemen te verplaatsen. Binnen de productiehallen is het mogelijk tot 40 ton te hijsen.

 We beschikken over 3 productiehallen met LxB = 65×20 m en 2 productiehallen met LxB = 50×15 m. De werkhoogte (onder de haak) bedraagt 8,10 m. De grootste deuropening heeft een BxH = 7,80×8,52 m. In geval van extreem grote werkstukken kan de deuropening worden vergroot door de gevel te openen!

Hubert harbour facilities

Kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ISO gecertificeerd!

Hubert is gecertificeerd volgens onderstaande normen. Dit betekent dat het ontwerp, fabricage en installatie plaats vind volgens de procedures van deze kwaliteit management systemen en normeringen.

  • Kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015
  • Factory Production Control volgens DIN EN 1090-2 (EXC2)*
  • Veligheid volgens VCA** SCC-SHE
  • ISO 3834 deel 2 Certificaat – EWF Welding Quality Man. Scheme (DOC. EWF 636 – Part 1)
  • ISO 3834 deel 2 Certificaat – IIW Manufacturer Cert. Scheme
  • Achilles Joint Qualification System – Petrochochemische Industrie

De belangrijkste kwalificatie certificaten zijn hier te vinden: Downloads

*DIN EN 1090-2 (EXC2): Uitvoeringsklasse 2 omvat alle draagconstructies van staal tot sterkteklasse S700 en constructiedelen van aluminiumlegeringen)

Hubert Quality System

Hubert is sterk in staalwerk!

Interesse om met ons samen te werken?

Onze Klanten

  • Hubert klanten en referenties